Η ρωσική γαστρονομική παράδοση στον κόσμο! Featured

Rate this item
(0 votes)

Ξεκίνησε πρόγραμμα για την προώθηση της ρωσικής γαστρονομικής παράδοσης με σκοπό την διάδοση της ρωσικής κουλτούρας στον κόσμο.

Από 7 έως 9 Σεπτέμβριου του 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα Διεθνές Γαστρονομικό Φεστιβάλ στο νησί της Σίφνου. Στο φεστιβάλ θα λειτουργεί περίπτερο ρωσικής κουζίνας, όπου θα μπορεί κάποιος να δοκιμάσει διάφορα ρωσικά παραδοσιακά πιάτα: τηγανίτες με σμετάνα και κόκκινο χαβιάρι, ελαφριά αλατισμένου σολομού, ψητού οξύρρυγχου, ψητά και τηγανητά πιροσκί, - και παραδοσιακά ρωσικά ποτά.

Την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ στις 9 Σεπτεμβρίου η σεφ Όλγα Τοκμάζοβα θα πραγματοποιήσει μάθημα μαγειρικής σχετικά με τη μοναστηριακή κουζίνα, στο οποίο θα ειπωθούν τα μυστικά της προετοιμασίας κάποιων ρωσικών πιάτων, και επιπλέον θα παρουσιαστεί η προετοιμασία της παραδοσιακής ρωσικής σαλάτας “βινεγκρέτ” με συνταγή της σεφ.

Μέχρι το τέλος του 2017, στα πλαίσια του προγράμματος που είναι αφιερωμένο στην ρωσική κουζίνα, από το Ροσσοτρουντνίτσεστβο σε 10 χώρες (Αρμενία, Βουλγαρία, Ουγγαρία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρος, Σερβία, Φινλανδία, Γαλλία) θα οργανωθούν διάφορες εκδηλώσεις, όπως εργαστήρια για επαγγελματίες, μαθήματα μαγειρικής για ερασιτέχνες μάγειρες, μαθήματα για παιδιά, γευσιγνωσίας. Όλες αυτές τις γαστρονομικές εκδηλώσεις ενώνει ο επαγγελματισμός κορυφαίων σεφ – μαγείρων, πραγματικών ειδικών στον τομέα της ρωσικής γαστρονομίας και ειδημόνων σε όλες τις αποχρώσεις και τις ιδιαιτερότητες της σύγχρονης ρωσικής κουζίνας.

RussCuisine

Read 494 times Last modified on Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 13:00

FACEBOOK @rcnkingreece:

FB image

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ G+:

DSC 0917

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΡΩΣΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Courses small

RUSSIA.STUDY:

Russia study

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΩΣ ΞΕΝΗΣ

964626

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ:

RUS edu

Τα καλύτερα ρωσικά πανεπιστήμια:

Universities ru

ΕΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΡΩΣΙΑ 2016:

RUS1366x768

2018 FIFA World Cup Russia:

Russia 2018

ONLINE Θέατρο:

all theatre 01

Επίκαιρα νέα για τη Ρωσία:

Russia beyond the headlines

RUSSIA.TRAVEL:

Russia Travel

YOUTUBE @rcnkingreece:

youtube

SPUTNIK International:

Sputnik

Ελληνικά Ινστιτούτα στα οποία διεξάγεται η διδασκαλία της ρωσικής γλώσσας

university 2